Hjem > Bilde > Kjærester min kjæreste bilde

Kjærester min kjæreste bilde

Topp asiatiske sexy jenter

Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Jeg føler det blir helt feil at hun skal ha slik når forholdet vårt er seriøst og vi har planer om å satse videre. Eier ikke mannen viljestyrke nok til å la vær å se på de bildene? Ingen stor grunn til sjalusi og bekymring altså.

Fortsatt har jeg bilder av disse tre årene lagret på min datamaskin, og jeg har i mellomtiden fått meg ny kjæreste og etterhvert samboer. Nakne tahitiske menn. Jeg mener det at hvis man har fått seg ny kjæreste og skal bygge opp et forhold bør alt slik vekk, og nye bilder og minner lages.

Startet av AnonymDiskusjon8. Kjærester min kjæreste bilde. Martin bygget sin egen ubåt i garasjen Tu. Pakistanske drama skuespillerinne naken bilder. Synes bare at det er fint med minner, om enn kun fra hverdagen, for å ha noe å se på når vi er borte fra hverandre. Min samboer har og bilder fra hans eks, og jeg synes det er helt okay. Ja slike menn finnes. Det er bedre når de er pirrende, når det er noe spenning inne i bildet.

Respektløst av ham å se på bildene, ærlig talt. Du vil gjerne ha minnene. AnonymBruker   Menn er ikke tankelesere. Kan ikke huske sist gang jeg tok bilder av mannen min. Det kan være minner en vil ha for resten av livet. Report post  ·  8.

Fikk bare spørsmål om hvorfor jeg snoket. Han jobber som fotograf, og sist gang han tok bilder av meg var vel for kanskje 7 år siden når han skulle teste ut det nye hjemmestudioet sitt. Søk i VG Nett Debatt Avansert søk.

Aschjem 22fra Ås. Det å leve er rett og slett et sjangsespill.

Kjærester min kjæreste bilde

Voksne spill for sex

Er hvertfall veldig glad for at vi har god kommunikasjon - ingenting som er bedre enn det: Trakassering av meddebattant er.

Som hun andre skriver, det handler da om respekt. Denne siden er en del av Klikk. Gutter kan ha venninner og jenter kan ha kompiser, uten at du har noe du skulle sagt? You need to be a member in order to leave a comment.

Synes forøvrig du bør dumpe han her Mari 21fra Sør-Trøndelag. Voksne spill for sex. Først da jeg sånn der helt tilfeldig la bilder av min eks ligge framme skjønte han hva jeg mente. Har spurt, men får ikke svar. Kjærester min kjæreste bilde. Ecchi hentai bilde. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Han sier at han ikke har behov for bilder av meg. Kategorier Blogg Dyrevern Pesten. Jeg føler det blir feil at hun har masse sånne bilder, hun sier at hun ikke kan slette minner.

Hjemmelagde ansiktsvideoer

Send inn et bilde og en tekst som forklarer hvorfor din kjæreste, samboer, partner eller ektefelle er fantastisk.

Han har ikke hatt behovet for det, sier han, fordi jeg står jo for all bilde tagning her i hus. Mens det er helt greit å snoke i partnerens mobil? Report post  ·  2.

Hva, lever du i eller? Men jeg kan tenke meg at det er noe med omstendighetene som gjør at det var interessant, men ikke utrolig vågalt og pirrende. Er du virkelig sjalu på gamle bilder  som ligger lagret..?? Ikke kan jeg skjønne det heller.

Du vil like: